Vi som aldrig skulle skaffa studsmatta!

Våra barn är nu 2 och 4,5 år och vääääldigt aktiva. Poolen badar de i varje dag och men kände att vi behövde lite andra nya uteleksaker inför sommaren. Vi gjorde en rejäl rensning när vi flyttade och alla trasiga bilar fick vi skrota. Augusts högsta dröm har varit en trampbil sen han fick prova en hos sin kusin. Jollyroom har ett jättebra sortiment av alla möjliga uteleksaker och hittade en supercool trampbil till honom och en lagom stor trehjuling till lillebror. Vi har en annan men som är alldeles för hög för honom, så denna blev perfekt.

Vi har i smyg lite hånat andra med studsmatta och tänk att vi aldrig behöver nån själva. De är stora, tar mycket plats och är väldigt fula. Det kan dock vara sommarens bästa inköp, de har så kul i den och gör av med massor av energi. Det är också väldigt kul att hoppa ihop med barnen. Modellen vi föll för är från Pinepeak och är helt svart (väldigt snygg för att vara en studsmatta) vi valde inte den största modellen utan en som är lite nättare. Så nöjda!

 

Inlägget Vi som aldrig skulle skaffa studsmatta! dök först upp på Josefin Netz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *