EN SEMESTER MED VILA

Hej! Jag checkade ut efter senaste inlägget, blev trött på att maxa kvällar med uppdatering både här och på Insta. Så jag och syrran bestämde oss för att ta semester, på riktigt. Så våra MOE-kanaler fick sig också en paus, väldigt skönt.

Semestern var toppen, jag, Johan och Iris tillbringade tre veckor på Gotland med familj, släkt och vänner. Innehållandes allt man kan tänka sig med middagar, fester, strand, sleep overs, solnedgångar och allt det där. Iris älskar stranden, hon kan leka och gräva i evigheter. Så underbart att se!

Jag och Johan hade en kväll då vi åkte iväg själva till restaurang ROT, en magiskt trevlig kväll! 14 personer runt ett bord inne i en glashytta. Vi satt bredvid ett supertrevligt par som vi hade väldigt roligt ihop med. Kvällen swishade förbi. Värt ett besök om man bokar bord med god framförhållning!Efter tre veckor var det dags att bege sig hemåt igen, hem till lite rutiner, prylar och framförallt mina blommor! Hela vårens slit går inte bara att blunda för. Det blev my ner vattningslogistik denna sommar då alla grannar var borta samtidigt.

Men växterna klarade sig! Dock angripna av tvestjärtar och en och annan snigel. Sicket gissel! Sliter varje dag nu med fällor och annat för att kunna skörda dahlior som inte blivit uppätna:( Hur gör ni?

I övrigt närmar sig lillebrors ankomst, puh.. vad tar tiden vägen?! Lite saker att fixa med på den fronten också, så när vi kom hem blev det rodd även på den fronten. Kommer visa allt i ett eget inlägg senare.

Nu väntar lite MOE-jobb och tre dagar på mitt ”riktiga” jobb innan jag checkar ut för att vara hemma till förlossningen.

Allt för nu!

Matilda

Inlägget EN SEMESTER MED VILA dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *