BESÖK PÅ BONTI, RÄDDNINGEN!

Trippen in till Bonti gjord hela skillnad för mitt psyke, haha… där finns allt och lite till! Vi klämde och kände på sängar, bilstolar, vagnar osv. Det är svårt att beställa på nätet utan att känna och se IRL tycker jag. Denna superfina och välsorterade butik ligger i Vasastan. Om man inte vet innan vad man behöver så vet du det efter, de har nämligen superproffsig personal som är otroligt pålästa. Kolla dessa urgulliga korgsängar, en på hjul- smart! Och en som en moseskorg. Så sött!

Iris har lite klurigt att förstå detta med lillebror, jag tror hon undrar när den där bebis som vi tjatar om egentligen kommer:) Men hon tyckte butiken var minst lika roliga som jag!Iris fastnade vid bilstolarna och babyskydden, där fanns nämligen en docka som man kunde pröva i de olika stolarna. Med oss från Bonti blev en fylld pirra, som Johan baxade in i bilen. Så nu ska vi hem och skruva!

Inlägget BESÖK PÅ BONTI, RÄDDNINGEN! dök först upp på MOE of Sweden.

1 Kommentar

  • Vore roligt att få se vad ni köpte! Vi väntar också barn och det känns som en djungel av vilka prylar man behöver och inte! 😊

    Jag mindes att du tipsade om filtarna från Les Enfants sist du var gravid och beställde hem såna. Jösses vad mjuka och härliga det var! Tack för tipset! ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *