LILLEBRORS ANKOMST

Jaaaa, just det…det var ju det också! Som jag skrev i förra inlägget hade vi lite rodda att göra på hemmaplan innan lillebror knackar på. Jag tror att både jag och Johan går lite i någon tro om att detta inte är på riktigt, för vi har inte gjort ett smack på inventering och inköpsfronten för bebis… förrän nu!

I helgen rev vi ut hela vinden och sålde av endel saker på Blocket (så bra!) och gjort lite plats i förråden. Tvättade upp diverse filtar, babynest, kläder osv, tvättmaskinen gick hela helgen.

Vi insåg att vi har ganska mycket av det vi tycker oss behöva men några saker behövde införskaffas, typ ett skötbord till övervåningen, babysitter, bärsele och kanske viktigast av allt- syskonvagn!! Det sistnämnda får jag lätt klåda av. En vagn som är smal och smidig både som syskonvagn och som singelvagn, för faktum är att Iris snart inte är intresserad av vagnen mer och då vill jag inte stå med en dubbel (på bredden) som tar onödig plats i hallen. Vad det blir återstår att se, uppdaterar!Det på bilden var långt ifrån allt som reva ut. Vi försökte samtidigt rensa ur och in kläder i Iris garderob, sortera och packa om storlekar, vad som ska sparas till nästa barn och vad som ska väck. Två dagars heltidsgöra!:)

Men nu är vi hyfsat på banan igen! För vi åkte också in till världens bästa barnbutik, Bonti of Sweden, som har ALLT! Då menar jag allt! Fortsättning på det kommer…

Inlägget LILLEBRORS ANKOMST dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *