HÄR BLIR DET SKÖTBORD!

I samarbete med Bonti of Sweden

Nu är vi äntligen igång med babyfix på allvar! Efter besöket på Bonti så fick vi lite eld i baken. Johan monterade skötbord en kväll och dagen efter skötte jag piffet, älsk! Nu börjar det kännas på riktigt! Och är det inte lite roligt ändå, att innan bebisen kommit är allt så fint och prydligt iordning, sen -kaos!!Vi bestämde oss för att ha ett skötbord uppe också (nere har vi på bänkskivan ovan tvättmaskin), för att ha tillgänglig på natten och nära till vårt sovrum. Vi kollade runt endel för att hitta ett som passade i den lilla vägghörnan utan att ta för mycket golvplats. Det vi tillslut valde var detta grymma från Troll i vaxad naturträ. Så fint tycker jag, och helt perfekt! Det är så lätt att hamna i att bara ha vita möbler men denna gjorde sig perfekt i vårt ”kontor/garderobsrum” där skötbordet fått en liten yta.

Knopplisten känner ni nog igen, den satt där innan och fick nu ett nytt användningsområde. Massa gulliga saker att hänga upp och som gör hela plats lite mer ombonad och mysig! Så det enda vi egentligen gjort här inne, är att flytta en kumbakorg och ställt dit skötbordet. Så gulliga detaljer som gör helheten. En hemstickad kofta som Iris också hade och Johans första söta små skor! Kanske att vi borde ha något i taket för den lille att titta på. Tips på gulliga mobiler?Själva skötbädden är i en grågrön färg som är väldigt snygg med en lite volang på sidorna. Vissa tycker säker att volang och pojke inte passar ihop, men det tycker jag! Bädden är från NG baby som, enligt mig, har det finaste utbudet av textil till barnrum. Älskar dem! Iris har haft lakan, vimplar, spjälskydd mm därifrån och jag gillar färgerna och designen. Just denna bädd hittar du genom denna länken. Blev det inte urgulligt!? Jag är sååå himla nöjd. Nästa projekt, bebissäng!

Matilda

Inlägget HÄR BLIR DET SKÖTBORD! dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *