PIROGBAK!

När jag väntade Iris så fyllde jag frysen med piroger som jag bakat. En rätt smart sak att ha och bara slänga i micron när hungern faller på och du inte har tid att laga mat. För när Iris var nyfödd glömde jag av att äta, det var så mycket annat som snurrade. När vi åt så var det typ en pirog i handen påväg någonstans eller samtidigt som jag ammade. Så jag gjorde ett ryck… gjorde en köttfärsblandning med lök, svamp och paprika, toppade med riven ost och tryckte ihop med en gaffel. Hade glömt hur lång tid det faktiskt tog att göra alla moment, men nu är det gjort! Det blev totalt 24 st, tar oss en liten bit. Blev också ett helt gäng köttbullar som vi frös in i påsar. Om ni har tips på snabba rätter som vi kan preppa så kommentera gärna! Dock är frysen snart full (halvfrys kommer man inte långt med) så får börja äta ur lite annat.

Någon kanske undrar om jag har all tid i världen nu för tiden och ja tid har jag men är sjukskriven sista tiden pga crohns skov och en foglossning deluxe. Så jag gör några knop/dag men kroppen sätter sin begränsning, vilket jag tycker är såå himla jobbigt. Sover obeskrivligt dåligt på nätterna pga smärta i rygg och ben.

Inlägget PIROGBAK! dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *