Nya scrunchies i 100% återanvänt material

Jag missar sensommarvärmen och ligger istället hemma nerbäddad med förkylning. Roligare kunde en ha det! Men inte så mycket att göra åt saken. Förutom att jag missar fina sommardagar ute var det ändå passande med förkylning nu. Har flera helger på rad framöver bokade. Hoppas jag är frisk till helgen!

Det var egentligen inte min förkylning jag skulle skriva om, utan istället visa några nya scrunchies jag sytt i höstigare tyger. Dessa kommer man kunna köpa på Fredborgs Sensommarkväll, ett event som hålls i Uddevalla nu på fredag, 30/8! Jag kommer tyvärr vara på väg någon helt annanstans då, men Emilie tar med sig ett gäng scrunchies tillsammans med hennes egna hantverk. Titta förbi vetja!

Inlägget Nya scrunchies i 100% återanvänt material dök först upp på Johanna Montell.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *