ETT MÅSTE ENLIGT MIG…

I samarbete mer Bonti of Sweden

… är en grym babyvakt! Alltså vad hade man gjort utan? När Iris föddes fick vi en av syrran som hade några år på nacken, den gav upp rätt kvickt och vi köpte en ny. En ny halvbra med megarassligt ljud och otydlig signal.

Eftersom jag lägger stort förtroende till just en babyvakt fattar jag inte varför vi inte införskaffat en bättre redan innan, haha. Men jag tror att jag visste inte hur bra de kunde vara tills jag nu fått testa dessa!Den finns fler fiffiga funktioner med Capidis vakt men något av det viktigaste är faktiskt att den är utvecklad med en speciell teknologi som gör att den minimerar strålning samtidigt som den har lång räckvidd och batteritid, oh yes! ! En annan kul och lite smart grej är att du kan byta fronter till vad du gillar, finns fler olika som du hittar här. Men den bästa funktionen som kanske inte verkar så revolutionerande för andra men för mig, man kan ha den ståendes! Vet inte hur många gånger jag vänt upp gamla vakter för att se displayen. Nu ställer jag bara denna på bordet så ser jag displayen enkelt och smidigt!Det tar sig tycker jag, eller vad säger ni?!:)

Nedräkningen är ett faktum!

Matilda

Inlägget ETT MÅSTE ENLIGT MIG… dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *