Kontorsinspiration

Inlägget innehåller annonslänkar.


// Matta Jotex // Stol Muuto // Skrivbord Zanotta // Lampa Olsson & Jensen // Skåp Ikea //

Jag ska fixa till en kontorsyta till mig själv här hemma. Innan barnen hade jag ett eget rum, ett stort rum. Men det har ju blivit till lekrum och jag har egentligen bara kastats ut i vardagsrummet med ett skrivbord emot en vägg. Men nu sitter jag så mycket hemma och jobbar så känner att jag verkligen vill ha ett bra space och även lite förvaring. Och en del av vardagsrummet på övervåningen används egentligen inte så den tänker jag knipa till kontor.

Vill att kontoret ska kännas ljust och ganska avskalat. Inga öppna hyllor med massa bråte. Nej, stängda skåp där man kan slänga in röran. Sen krävs det ändå lite mjukhet så tänker en stor matta och gardiner.

Skrivbordet här ovan är inte riktigt på tal då det kostar skjortan. Men tänker att man kanske skulle ge sig på att göra ett eget. Annars har jag spanat in ett svart litet matbord från Ikea som hade kunnat funka.

Inlägget Kontorsinspiration dök först upp på Rebecca Centrén.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *