VAGNEN ÄR PÅ PLATS!

I samarbetet med Bonti of Sweden

Den sista, eller näst sista iallafall (inväntar babyskyddet), praktiska detaljen är på plats. Nämligen vagnen!

I söndags monterade vi ihop den och Iris var väldigt nyfiken och intresserad av den nya vagnen från Joolz i modellen Geo2. Kolla in story på IG för film när vi monterade!Det är inte helt enkelt att välja vagn, den måste verkligen fylla behoven och denna gången var våra behov många fler än när vi köpte vagn till Iris.

Vi behöver tex. kunna omvandla vagnen till en duovagn så att båda barnen kan åka, utan att vagnen får bli bredare (ska även få plats hemma i hallen), vi behöver ha smidig förvaring under vagnen som är flexibel och gör att man enkelt kan få ner grejer och inte minst- lyfta av förvaringskorgen! Tillfällen då Iris inte vill åka vagn så är det en nätt och smidig singelvagn som vi kan addera på ståbräda för henne. Den är enkel att köra, smidig att justera handtaget och väldigt snygg!Vi är alla väldigt förtjusta i denna vagnen och den flexibilitet den erbjuder gör att vi är såå nöjda! Ska visa alla olika monteringsalternativ framåt.

Den har också en rymlig och praktisk skötväska i samma färg. En grymt bra grej är att den har två isolerade fack för varma och kalla drycker OCH smarta upphängningsöglor som gör att väskan händer stadigt och på plats.

Färgen då, är den inte underbar? En ny grön färg som heter Marvellous green och som den grönälskande familj vi är blev det pricken över i:et.

Kommer skriva en ordentlig utvärdering när vi rullat vagnen ett litet tag och testat allt vi nu tycker verkar smart!☺

Nu kan du komma lillebror!

Inlägget VAGNEN ÄR PÅ PLATS! dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *