BÄDDNING I VAGN

Fick frågan kring hur jag bäddat i vagnen i samband med att jag visade den på IG i förrgår och fotade snabbt lite imorse. Nu till att börja med har jag faktiskt bäddat ”på riktigt” dvs med lakan och täcke, ingen kudde dock för det tror jag inte de små liven ska ha än. Tycker det känns lite mysigt med gossigt täcke ihop med en lite tjockare fleeceoverall. Sen har jag rullat en filt runt kanterna för jag minns att Iris tyckte det var mysigt. Har för mig att man inte ska ha så pga att de kan sno in ansiktet i den/få den över sig. Men i vagnen kommer jag ha uppsikt under promenader och ställer jag vagnen utan uppsikt ner i den, så är den lätt att ta bort. Funkade bra sist!Så snart det blir kyligare åker lammskinn ner och sen även åkpåsen såklart som är varm och go för lillebror. Vi har en från Joolz som är anpassad för vagnen.

Hoppas att detta gav lite hjälp på traven!

Matilda

Inlägget BÄDDNING I VAGN dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *