LIVSVIKTIGT!

I samarbete med Capidi

Hallå alla, dra öronen åt er nu för detta är ett viktigt inlägg, kanske det viktigaste jag gjort.

Här är en bild in till Iris rum, inte en helt ovanlig vy hos oss, fast denna skiljer sig faktiskt anmärkningsvärt mycket från övriga tagna i hennes rum.Det hänger numera en livsviktig detalj i hennes tak, som kan vara avgörande mellan liv och död. Dramatiskt men sant! Hur många brandvarnare har du hemma? Jag tyckte att vi hade bra säkerhetstänk hemma med tre brandvarnare på 120 kvm, tills jag genom Capidi fick lära mig att man ska ha tre per 70kvm! Så nu har vi utrustat oss med en brandvarnare i varje sovrum, hall och nedervåning. Det som är extra smart med dessa är att brandvarnarna är sammankopplade, det betyder att brinner det i någon del av huset kommer det tjuta överallt och man kan snabbt upptäcka brand och ta sig ut. En annan übersmart grej är att man sätter upp barnvarnarna med dunderbra dubbelhäftande tejp som följer med, alltså inga hål i taket eller ursäkter till att inte sätta upp dom pronto!Nu känner jag mig otroligt trygg här hemma med vetskapen om att mot brand har vi det bästa skydd vi kan ha. Kan inte tänka mig något värre än att se sitt hem brinna ner med minnen och hela livet i lågor.

  • Dags för hemläxa, räkna brandvarnare hemma och köp till om det är för få!
  • Inlägget LIVSVIKTIGT! dök först upp på MOE of Sweden.

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *