TUNG DAG….

Idag är energin verkligen inte på topp, det känns att jag är i v. 39 nu. Orken är inte riktigt kanon och som om det inte var nog så Iris har fått höstblåsor på tungan. Det gör att hon äter och sover dåligt, superdåligt! Kommer inte till ro på föris med middagsvilan så den har uteblivit varje dag denna veckan, vilket resulterat i supertrött på eftermiddagarna. Sen somnar hon tidigt på kvällen men vaknar då en gång/halvtimme under natten. Så om min sömn var rubbad innan så är den obefintlig just nu. Inatt delade jag och Johan på oss så han ska orka jobba, jag kan vila lite på dagen.

Så himla typiskt att hon ska åka på det så tätt inpå lillebrors ankomst. Gör mig lite ledsen, det har ändå varit deras möte som någonstans är den målbild jag har i huvudet när varje dag är en enda lång pärs.

Stackars Iris, så himla synd om henne! Idag har jag varit iväg och köpt en bedövningsgel som vi ska smeta på tungan innan middag och innan läggning, i hopp om att hon få mer ork och sömn. Hittills har hon fått alvedon vid läggning men det känns inte sol det gör skillnad. Ger henne isglass, kallt vatten och låter henne äta fil/yoghurt till middag för att få i sig något. Igår åt vi tex. kyckling med tomat/mozzarella och grönkålssallad. Då fick hon vitt kött, okryddad mozarella och lite fraich att doppa kyckling i. Men hon åt bara mozzarellan.

Tar gärna emot tips!

Inlägget TUNG DAG…. dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *