MAMMA❣️

Vet faktiskt inte vad jag skulle gjort utan henne just nu! Hon har varit här uppe en vecka nu och stöttat upp vardagen med allt. Från att ha bakat och fyllt frysen med bröd, bullar och fikabröd, hämtat och lämnat Iris på föris, handlat, lagat mat och tar lilleman stora delar av dagen. Ni fattar ju vilken ynnest!

Inatt gjorde vi också en ändring i hur vi sover också vilket gjorde att jag fått några timmars sammanhängande sömn och känner mig som ny idag.. eller typ iallafall:)

Johan och Iris sov i gästrummet uppe på tredje våning och mamma i Iris rum och jag i mitt och Johans sovrum. Mellan amningarna tog mamma lilleskrutt in till sig, och där sov han gott hos mormor och jag fick sova ostört. Förstår ni! Efter en graviditet med lite sömn och sen en två veckors-bebis på det så var inte kontot på plus. Lycka idag, gäller att glädjas åt det lilla.

Inlägget MAMMA❣️ dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *