VÄNDER DET NU?

Igår kväll åkte mamma hem, ett tårfyllt hej då från oss alla, Iris skrek, jag grät, Johan klump i halsen och mamma med ångest att lämna. Veckorna med henne har varit så bra som ni vet från tidigare inlägg.

Min ångest började redan på förkvällen, ”ska ha skrika loss ikväll också”, ”hur blir natten”, ”när börjar helvetet…?” Osv osv. Men natten blev okej, somnade om efter amning, två blöjbyten och även om det var amning varannan timma så somnade han om direkt utan massa timslånga rapningar och magont, magi🙏🏻

Jag vet givetvis dötrött på morgonen men inte något överdrivet. Vi sov alla till 8 och då hade jag och lillebror kunnat slagga ett tag till med Iris kom in och väckte oss med sin morgonkalufs❣ Vi flyttade ner, åt frukost och hade mysstund i soffan…En stund som faktiskt blev väldigt mysig.

Dagen rullade på, lillebror skrek NADA under hela förmiddagen. han satt i BabyBjörn babysitter och bara mådde bra. På eftermiddagen gick vi ut, lekte och käkade mellis. Mormors goda frallor💙Lillebror hängde i BabyBjörn selen, hur nöjd som helst! Känns som han visste att det skulle bli tufft när mamma åkte hem och typ lät oss få andas. Eller är det nu det vänder? Vågar knappt hoppas på det, men en skillnad är att vi gett honom Miniform-droppar i ett par veckor nu, de senaste två dagarna har vi struntat i att ge då det ändå inte visat någon förbättring, kan det vara skillnaden??

Svårt att veta vad som är vad nu, droppar (miniform och Semper magdroppar) hit och dit samt att jag tagit bort allt gasbildande i matväg (kål, lök, bönor osv) lite jobbigt då jag älskar dessa råvaror men bara att bita ihop en tid! Miniform tar vi bort nu och ser om magdropparna gör skillnad… kanske är de dropparna som miraklet sitter i?

Håll tummarna för att natten blir ok och att morgondagen blir lika härlig. Idag har jag känt mig levande och uppriktigt glad över mina två barn👫

Inlägget VÄNDER DET NU? dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *