SEX VECKOR

Det blir glest mellan inläggen, det har sin förklaring, nämligen den missnöjde lille killen som fortsatt inte helt verkar gilla livet utanför magen. Det blev något bättre för ett par veckor sen men nu tycker jag vi är tillbaka igen. Sömnen på nätterna är minimal och därmed är energin för att hantera skrikig bebis på dagen inte på topp. Det är fortsatt tufft!

I helgen blev det lunch från donken, men picknick på golvet hemma, allt för att försöka göra något lite tokigt för Iris skull. Jag känner mig inte som världens bästa mamma direkt, samvetet är inte på topp.

Igår blev allt kaos! Iris vaknade strax efter 05 och skrek efter mig, väckte lilleman som typ precis kommit till ro och sen var skrik-kören igång. Fyra trötta gick ner i morgonmörkret och försökte rodda dagen. Iris gnällig och inget var bra, jag med extremt kort stubin och frustration upp över öronen, lillebror som bara skrek och Johan stressad över att försöka hinna lämna Iris på föris innan jobbet. Tanken var att jag skulle lämna men med två skrikiga barn fick vi inte ihop det. Det blev bråk och sura miner åt alla håll, och även om vi alla pussades innan de gick så kändes det inte bra alls.

Jag gick in med lillebror och la mig och grät i soffan… var helt slut på alla sätt och bröt ihop över livet. Ska det vara såhär? Och ja tiden går fort och det blir bättre, men fasen vad det sliter just nu. Hela dagen satt jag med skrikig missnöjt barn och skånkade, åt ett knäcke till frukost, två ägghalvor till lunch och ett glas Treo- rimligt?! Enda jag typ längtar efter är att gå en promenad med lillebror i vagnen och lyssna på någon podd. Men han gillar just nu inte vagnen, heller…

Jag och mamma messar varje morgon och bara kollar av hur natten gått, igår var det bara RIDÅ! Mamma bokar snabbt ett tåg och åker upp direkt, alltså från Blekinge! Så igår kväll kom hon upp och jag kunde andas igen. Mamma alltså❤ Hade som sagt inte klarat detta utan henne.

Inatt har mamma avlastat, tagit lillebror mellan amningar och låtit mig sova däremellan. Fantastiskt! Hon har roddat morgonen och lämna Iris på förskolan.

Nu ska jag duscha, vika in tvätt, göra matlista och handla… för allt har jag bara fått låta stå som det är. Just nu, ett ostressat toabesök och matplanering… tänkte testa dessa biffar idag.

Inlägget SEX VECKOR dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *