ATT KOMMA HEM TILL ETT NYSTÄDAT HEM

I samarbete med Freska

God kväll och tack alla fina människor som skickat kommentarer, sms och dm efter gårdagens något deppiga inlägg. Så otroligt skönt att få höra andras historier och få känna att det faktiskt blir bra… någon gång!

En av mina stora utmaningar nu när jag har händerna fulla är att bara släppa alla andra måsten. Men vissa saker måste ju ändå funka, handling, tvätt och städning. Och det fantastiska är att städningen kan jag helt släppa eftersom bästa Freska kommer varannan vecka och ser till att hemmet hålls i schack. Du kan läsa mer om deras tjänst här. Förra veckan var de här för första gången och jag hade gråten i halsen jag öppnade dörren (ja jag är lättrörd och känslig just nu). Som den kräsna pedant jag är har jag aldrig varit särskilt nöjd med städtjänst hos andra leverantörer men detta var, på riktigt, något utöver det vanliga. Det var så välstädat, alltså även sånt som jag alltid tänker att ”det vore så skönt om någon bara såg skiten i farten”. Som att torka av kaffemaskinen och tvätta av flottiga oljeflaskor vid spisen -de små detaljerna som gör allt. Det var gjort!! Hela hemmet andades RENT, på djupet. Älskar den känslan. Vår städerska, vilken klippa alltså. Allt var bokstavligen skinande rent, sängarna bäddade, kuddarna puffade och diskbänken blänkte. Tack Freska, ni räddar mig just nu🙏🏻

För alla er som kanske sitter i samma båt som jag, eller som inte har tid eller kanske avskyr att städa. Passa på att ta hjälp!

Klicka här eller använd koden MOE20 får du 20% på första städningen om du tecknar regelbunden städning. Och vet du, ingen bindningstid, samma städare vid varje tillfälle, onlinebokning och en ny app där man ser kommande städningar och kan göra ombokningar. Amen!

Inlägget ATT KOMMA HEM TILL ETT NYSTÄDAT HEM dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *