ETT BAD GÖR GOTT FÖR MAGEN!

I samarbete med Bonti of Sweden

En sak vi märkt är skönt och trivsamt för lillebror är att bada! Han blir så avslappnad och ser verkligen ut att njuta. En väldigt skön känsla även för oss, att se honom må bra!Så ikväll blev det bad, mormor höll i honom och Iris tittade nyfiket på, för att sen ta av sig kläderna och hjälpa till!Vi har en supersmidig balja från Stokke, Flexi bath, som går att vika ihop så det inte tar någon plats alls! Den har dessutom en smart propp som blir röd om vattnet är för varmt vilket är så bra, jag tycker det är supersvårt att få till rätt temperatur. Här njuter han och lutar sin lilla kropp i sittdelen som hjälper till att hålla honom på plats i baljan. Med babyolja i vattnet blir han hal som en ål och då är denna verkligen så bra hjälp.

Känns så fint i kroppen att se honom nöjd och att Iris är så himla fin med honom. Hon pussar honom hej då varje dag när hon ska gå till föris, så gulligt!

I vårt nästa hem behöver vi definitivt ha badkar, Iris älskar att bada och jag tror även denna lille krabat kommer gilla att bada!

Inlägget ETT BAD GÖR GOTT FÖR MAGEN! dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *