ALLTSÅ IRIS!

Den här stora tjejen är nog inne i den roligaste tiden just nu, hon snappar upp och härmar allt. Hon snackar oavbrutet och helt rent, hennes R är så rena och tydliga, tror aldrig jag hört ett barn betona R så rullande som hon gör, haha. Det gäller att passa sig både för vad man säger och gör.

Hon blev påkommen med fingrarna i syltburken kan man säga, haha. Hon såg att jag sminkade mig häromdagen och ville gärna vara med och greja. Så hon fick en borste och en gammal puderdosa som hon fick pilla med.

Så när jag kom upp på toaletten i förra veckan stod hon där, med samma borste och puder och grejade. Hon tyckte det var så kul och fråga det glatt ”Blir det bra mamma?” Svår balans det där, vill inte uppmuntra henne för mycket med smink samtidigt som hon tycker det är kul. Nagellack har hon fått ett par gånger. Vart drar ni gränsen? Måste man dra en gräns?

I övrigt håller jag på att söka rätt på en bra klink som utför akupunktur för kolikbebisar. Återkommer om det, kanske fler som desperat söker hjälp för de stackars små.

Matilda

Inlägget ALLTSÅ IRIS! dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *