LÄKARBESÖK

Idag på morgonen hade jag ett läkarbesök inbokat för lillskrutt, ett besök på inrådan av BVC. Eftersom prinsen är så missnöjd och inte verkar må så bra, ville vi utesluta att han har andra bekymmer än magen, typ öroninflammation eller urinvägsinfektion ect. Vi träffade en superbra läkare som frågade mycket och gjorde en grundlig undersökning av honom. Vi lämnade urinprov och hon kollade noga i hans öron. Allt såg fint ut! Helt sjukt förövrigt att lämna urinprov på en så liten, han skulle, precis som vuxna, kissa i en platsmugg… alltså jag skrattade så mycket när mamma försökte hålla koppen vid snoppen och vara redo när kisset väl kom.

Läkaren säger kolik, jag har ju misstänkt det men på något sätt har jag tänkt att det kanske inte är det.. eller snarare inte velat att det är det. Å andra sidan förändras ju inget av att hon säger det, varken i belastning eller ork. Så vad spelar det för roll? Hur som så tyckte hon absolut att jag ska utesluta mjölkproteinet from imorgon lördag. Jag har tänkt på det ett tag men ville invänta läkarens rekommendation. Vi tänker också köra på akupunktur, för det tyckte läkaren också var ett bra alternativ. Så nu kör vi på med vad vi kan och hoppas att något hjälper. Känns oavsett bättre att göra något än att bara åka med.

Vi får iallafall leenden och fin ögonkontakt emellan åt, det gör att man ändå orkar lite till.Jag väntar också på en leverans men en grej som jag tror lillebror kommer att gilla och som kommer att hjälpa både mig och honom. Ska visa er sen!

Ha nu en skön helg!

Inlägget LÄKARBESÖK dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *