PEPPARKAKSBAK MED MORMOR

Iris och skrutt har turen att ha en mormor som tycker om att baka. Hon gör det ofta och är väldigt duktig! I helgen har hon bakat både pepparkakor med Iris och mjölkproteinfria lussebullar till mig! Hon bakade på mjölkfritt smör och havremjölk, blev otippat bra.

Iris älskar att baka och greja med degen, äta mest och trycka ut figurer. Känns för övrigt så märkligt att julen är så nära. Det blev mest hjärtan och stjärnor, men en och annan gris och ren.Fint att se henne och mormor greja tillsammans… det känns precis som när jag var liten, fast mamma är nog mer tillåtande som mormor och så ska det få va!Nu väntar snart kväll här, några timmar kvar att slå ihjäl innan lillebror går in i nattsömn.

Har ni bakat pepparkakor än?

Inlägget PEPPARKAKSBAK MED MORMOR dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *