ASTHA FRÅN SOFACOMPANY

I samarbete med Sofacompany

Vi har länge kikat efter en ny soffa för att byta ut vår uttjänta soffa från Ikea som hängt med i många år. Kanske inte den bästa tajmingen med en liten kräkig spädis och en bild 2 1/2 åring men ibland blir det så! Tanken var som sagt att byta ut den gamla men faktum är att vi bestämde oss för att ha båda sofforna. Perfekt nu när vi har mycket besök och ibland även sover i soffan så finns det ändå plats för övriga.

Den nya finfina soffan heter Astha (så fint namn för övrigt, hade lillebror varit tjej hade jag övervägt det!) från Sofacompany i en grå färg i sådär mjukt mysigt material.Hos Sofacompany kan du antingen köpa deras färdiga soffkombinationer ELLER så kan du designa din egen kombo!👌🏻Det var precis vad jag gjorde. Kostar lite mer och leveransen tar lite längre tid, men så värt. Så länken ovan visar bara modellen, inte tyget och benen jag valt. Den gjorde sig väldigt bra i färg och storlek i vårt lilla hus och sväljer iallafall 3-4 personer till. När jag kollade in utbudet på Sofacompany’s hemsida så letade jag efter en tresits soffa som va nätt i modellen och inte för lång, denna är 210 cm. Den finns också som tvåsits.Denna tresits har två stora lösa sits- och ryggkuddar, jag gillar det! Som imorse när jag och Iris låg i soffan och läste bok, så blev det lite trång, då tog bort ryggkuddarna så blev soffan lite djupare👌🏻

Tyget jag valde heter x och är nästa lite fleecemjukt om du fattar vad jag menar, lite ”filtig” och det tycker jag är så mysigt. Den ganska mörka grå färgen är bara sååå fin!

Eftersom vardagsrummet är en så central plats i hemmet är jag verkligen glad att kunna addera denna mysiga mjuka soffa!En annan sak jag VERKLIGEN gillar är att armstöden är låga. Så slänger du dit en kudde har du perfekt ligghöjd på huvudet. Gilla gilla, speciellt nu när jag ligger väldigt mycket i soffan☺

Det tåls också att säga att det blev lite fel i första beställningen som jag gjorde, men wow vilken serviceminded personal alltså! Så lösningsorienterade och genuin vilja att tillgodose kunden till 100%, imponerande!Nu ska jag ta en kopp kaffe och njuta i soffan medan den lille slaggar!

Inlägget ASTHA FRÅN SOFACOMPANY dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *