MORGONMYS

Lycka, att vakna till snö! Jag kände mig som ett barn när jag kom ner och snön låg utanför och flingorna singlade ner. Ville springa upp och väcka Iris direkt för att dela känslan. Glädjen i hennes ögon var så underbar att se!https://moeofsweden.homespo.se/wp-content/uploads/2019/11/img_3424-1.mov

Vi åt frukost tillsammans alla fyra, tror det var första gången, jag satte på julmusik och bara njöt. En stunds lycka!Sen var det dags att gå till föris och Iris valde själv sina kläder, fint! Hon dansade runt på toaletten så jag försökte fånga en bild i farten☺

Nu myser jag och minstingen i soffan… han slaggar och jag dricker kaffe

Jag ska lägga mig en stund nu också, varit två nätter med lite väl lite sömn.

Inlägget MORGONMYS dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *