VECKORNA RUSAR FRAM!

Trots att småbarnstiden känns stillastående ibland så går veckorna så fort och jag välkomnar det!

Helgen har bestått av lite av varje. Vi hade morfar här i mitten på veckan och han åkte i fredags kväll. Han och Iris har mest haft fika på hennes rum mest hela tiden. Förskolan var stängd i fredags (vilket jag missat) så tur för mig att vi hade pappa uppe som kunde hjälpa till lite med barnen. I fredags hade vi också besök av Lisa och Monica Eisenmann. Lisa var förbi här precis innan lillebror kom men Monica var så längesen jag såg! Vi fick grattisbubbel och Iris en pysseldocka som hon älskar att greja med. Iris kunde inte vänta på fikat så hon fick tjuvstarta. Som vanligt när jag träffar Eisenmans så babblar vi så mycket att ingen av oss lyckas bränna av några bilder. När vi var i Verona tillsammans fick vi påminna varandra. Härligt ändå. Det är så mycket energi i dessa systrar och det är verkligen kul att vi funnit varandra! Jag lyckades iallafall fånga fina Lisa på bild, mitt i pärlplatteläggningen. Iris tyckte det var en bra fikaaktivitet, så alla fick pärlor och en platta☺Utöver besök från morfar och systrarna E så har vi vilat oss (så mkt man kan med två små barn), fixat i garaget, tvättat, handlat och allmänt don. Nu nu vecka med nya tag! Nästa vecka flyger jag och lillebror till Blekinge och på lördagen efter kommer Johan och Iris.

Nu tänkte jag klicka hem de sista julklapparna!

Krammn

Inlägget VECKORNA RUSAR FRAM! dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *