LILLEBROR HAR FÅTT ETT NAMN!

Oj oj oj vad vi har snurrat runt i namnträsket länge nu! Med typ 10 dagars marginal innan tremånadersgränsen är nådd och Skatteverket väljer namn så är det hög tid för oss att bestämma oss! Visste ni förresten att det är något av namnsdagsnamnen på födelsedagen som de väljer om man inte valt själva. Och är det bara tjej eller killnamn den dagen blir det namnet i nära anslutning. I vårt fall skulle det bli Gert eller Gerhard om vi överlät namngivningen till Skatteverket.

Delar några av de finaste bilderna jag har i min telefon… första mötet mellan Iris och hennes lillebror. Till en början valde vi mellan Axel och Ture. Det första för att det är ett väldigt gulligt namn som min mosters man hette och det skulle glädje henne väldigt mycket. Ture har Johan i sin släkt och det är ett namn vi ville att Iris skulle haft om hon blivit en pojk. De sista veckorna har vi även smakat på Gösta och Olle. Iris har kallat honom olika namn varje dag på föris ☺

Vi har inte haft svår att komma överens, vi har gillar alla namnen båda två men haft svårt att landa. Olle var en väldigt stark kandidat nu på slutet, vi sååå nära att välja, men tillslut blev det… TURE!

Sen ska det till några fler namn, nämligen mellannamnen.

Både jag och Johan har tre namn och det har även Iris (Ingrid Olivia) så Tures fullständiga namn blir: Ture Carl Axel, mellannamnet Carl är det enda som vi hela tiden vetat ska vara med, Johan heter Carl i andranamn och är ett fint klassiskt svenskt namn. I övrigt så mår vi så mycket bättre nu, framförallt Ture och därmed också vi! Komiker har ebbat ut och han har bara haft ett par anfall senaste månaden, vilket inte ens går att jämföra med helvetet de första 8-9 veckorna. Nu är hans ”anfall” som jag kallar det (när han skriker sig lila och inte går att trösta) mer som det kan vara med bebis tänker jag. Otroligt skönt att vara ute på andra sidan!

Nu är vår familj komplett och som ni säkert gissar så blir det inga fler barn här☺ Vi är så nöjda och glada över våra två goa ungar,

Iris & Ture❤

/Matilda

Inlägget LILLEBROR HAR FÅTT ETT NAMN! dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *