LATA DAGAR I BLEKINGE..

… om det finns något som heter så med två småbarn?

Men det är ändå härligt att vara iväg från hemma lite, miljöombyte, några extra händer och inte en massa måsten som hänger över en, det finns det gott om ändå. Här hos mamma och hennes man har vi firat jul med hela familjen, intensiva dagar med ungar, mat och julklappar högt och lågt men ändå mysigt. Igår tog vi oss ut för en liten promenad efter flera dagar i julmoffet. Ture packade vi ner i vagnen, som vi nu bytt till sittdel även om han mest är i liggläge på den, och Iris på sin älskade ståbräda! Vi gick till en lekplats en bit bort och gungade, åkte rutschkana, gick balansgång och red på gunghästar. Mysigt! Ture är inte så där super tillfreds i vagnen än så Johan fick knalla runt med honom för att hålla vagnen i rull. Vi hoppas det vänder snart, allt har ju sin tid. Jag fick också tid att äntligen pröva min nya kamera som jag köpte till mig själv i julklapp. Kommer ta ett tag att hitta rätt känsla och funktioner men tror det blir bra. Är väldigt nöjd med att den är mindre, smidigare och inte minst med överföring direkt till telefonen. Vilken förenkling!Tog några härliga bilder på mina fina goa ungar! Idag sa jag till Johan att vi inleder 2020 men att ”bara” vara småbarnsföräldrar, inte föräldrar med ett kolikbarn, bara en sån sak. Fantastiskt härligt!

Ikväll blir det fredagsmys och På spåret, älskar’t!

Inlägget LATA DAGAR I BLEKINGE.. dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *