CITRONPASTA 🍋

Jag fick mÄnga frÄgor om receptet pÄ pastan jag gjorde ikvÀll sÄ jag skriver upp det hÀr!

Receptet Ă€r frĂ„n Julia Tuvessons ”KĂ€ka grönt” en bok jag vann i en tĂ€vling för nĂ„gra mĂ„nader sen och som jag anvĂ€nt mig vĂ€ldigt my ner av i vardagen. Mat som ska gĂ„ snabbt, vara gott och gĂ€rna vegetariskt. Denna middag krĂ€ver inte mycket tanke eller ingredienser men Ă€r toppen!

Koka valfri pasta, hÀll av vattnet nÀr de kokat klart och spara nÄgra matskedar. VÀnd ner 3 dl creme fraich (eller efter behag) smula en grönsaksbuljong och pressa ner citronsaft frÄn en citron. SpÀd med pastavattnet om du vill ha mindre tjock sÄs. I med salt, peppar och citronpeppar om du vill ha mer citronsmak.

Toppa pasta med halloumikrutonger, torrostad hackad mandel, dill och riven parmesan. Klart!

InlĂ€gget CITRONPASTA 🍋 dök först upp pĂ„ MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *