LÄGGNINGSRUTINER

Håller på att bli lite tokig, eller egentligen både jag och Johan gällande Tures läggning för natten.

Han blir hysterisk! Alltså spänner benen, skriker och vägrar liksom komma till ro trots att han är supertrött. Så fort vi lägger ner honom blir han galen. Hans magont har ebbat ut så jag tror inte det är att han har ont utan han vill bara inte lägga sig. Vi har testat olika tidsintervaller för att känna in om han är övertrött eller inte tillräckligt trött. Vi har haft lampor tända, småpratat, buffat honom och inte buggat honom. Skånka honom i famnen och sedan lägga ner honom (risky business!), klappa på honom, ligga nära, han ligger på, snutt napp, bröst, inget. Gosefilt och gosedjur osv osv. Men det är samma visa varje gång.

Han är 3 1/2 månad nu och jag vet att det är för tidigt för rutiner än och det är inte det jag efterfrågar tips på…än:) Men någon som känner igen sig? Fler uppslag på vad göra?

I tisdags fick han dessutom Rota vaccin vilket gör att han har lite knip i magen för tillfället, vaknar 300 ggr/natt och ätit lika många. Iris sov bra men vaknade med dåligt humör så vi hade en konflikt på morgonkvisten också. Är så trött idag, nu kaffe!

Inlägget LÄGGNINGSRUTINER dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *