ÖGONFRANSAR OCH MASCARA

Inlägget innehåller reklam för Lyko och annonslänkar

Jag ska bli bättre på att dela saker här på bloggen också, men oftast går det så mycket snabbare att svara i story så då hamnar det mesta där. MEN för er som faktiskt vill veta lite mer detaljerat kring vissa saker ska jag ge lite mer här!

Jag ska dela hur jag tar hand om mina ögonfransar, några tips, länkar och vad jag använder.

Sanningen är att under många år, typ fem nu, har jag gjort fransförlängning.. varför jag började med det var av ren lathet. Jag hade långa fina granar men tyckte det verkade smutt att slippa mascaran. Och sen var jag fast! Har bävat länge över hur jag ska kunna sluta och hur mina egna egentligen mår där under. MEN så när Ture föddes bestämde jag mig för att jag inte skulle fylla på mer, då fick de sista åka av och sen började jag preppa mina egna fransar med fransnäring, du hittar den här! Detta är mina fransar osminkad nu. När alla lösfransar åkt av hade så SÅ korta och glesa fransar så jag såg sjuk ut, men eftersom jag ändå bara gick hemma och kånkade på kolik-Ture spelade det ingen roll.

Varje kväll la jag en tunn rand med näring och efter typ fyra veckor isch märkte jag att mina fransar var tillbaka, som de var innan!! Starka, långa och täta, trodde inte riktigt på detta innan men vips så var de där!

Nu använder jag näringen typ en gång varannan vecka om ens det, mest för lite underhåll och nu ska jag istället gå och färga fransarna för sommaren👌🏻

Mascaran jag använder, och använt de senaste 15 åren är den bästa jag prövat. Fick massa bra tips från er men tänkte att det är ju ändå dumt att byta en man är nöjd med, som har bra pris och finns överallt! DEN BÄSTA- Du hittar den här, haffa! Så efter jag böjt fransarna lätt med vanlig fransböjare, denna, så är det mascara på- klart!

Det är inte för sent att gå tillbaka med andra ord! Lycka till!

Matilda

Inlägget ÖGONFRANSAR OCH MASCARA dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *