MIN HUDVÅRDSRUTIN!

Nu har jag tagit tag i min hudvård på riktigt igen, I’m back! Älskar att testa olika hudvårdsprodukter för att hitta det som passar mig i olika faser i livet.

Under Tures första tre månader gjorde jag nada med min hud, borstade jag tänderna va det bra.. typ så! Sen har jag successivt fått tillbaka rutinerna i takt med att Ture blivit äldre. Han sitter med i babysittern i badrummet medan jag fixar mig.

Min senaste hudvårdscrush är FILORGA! Mitt Face fullkomligt ÄLSKAR dessa produkter! Jag har fixat direktlänkar (adlinks) till er så det är bara att klicka sig vidare så kommer ni direkt till produkten!Så här kommer lite steg för steg i hur jag använder produkterna, morgon och kväll, och det jag använder nu är för att ge extra boost för mitt trötta ansikte. NCEF-serien hjälper till att ta hand om åldrandet, ger fasthet och lyster- ni hör ju!

Jag börjar med att tvätta ansiktet med denna foam, ett skum som man pumpar ur och det behövs bara ett tryck! Tvättar hela ansiktet och halsen, glöm inte den!Tvättar av med ljummet vatten och sen torkar jag ansiktet med små engångs handdukar, jag kör på samma morgon och kväll. Ett bra tips för att inte sprida bakterier och smuts i ansiktet. Finns billigt på Ikea eller klipp sönder någon gammal handduk som gjort sitt! Därefter är det ansiktsvatten som tar bort gammalt smil så bra, den hittar du här nnn, samma sak här glöm inte halsen. Nu kör jag ögonkräm, Optim-eyes, både under och över ögonen, lätt med en klick på ringfingret. Detta är en riktigt bra ögonkräm för trötta ögon, som passar mig perfekt nu när det är många sömnlösa nätter. Och den har vunnit pris för just det!Sen kommer dunder boosten- essencen!! Denna ger huden en dunderboost med fukt, älskar konsistensen, doften och känslan. Denna tar jag alltså INNAN serum. Det kommer nämligen efter, just nu kör jag denna, NCEF-intensive. Den måste ha något speciellt i sig för den är det skönaste jag haft i mitt ansikte någonsin(!) och du behöver bara ett litet pump i handen! Sen ansiktskräm och ibland kör jag night mask som sitter under natten och gör underverk! Jag klickar i ansiktet och smörjer ner på halsen. Och innan make åker på tar jag alltid någon primer, just nu Time-flash för att få en bra bas att sminka på. Hoppas detta gav en bra bild för er som undrar, och jag kan BARA säga gott om dessa produkter, amazing om jag får säga det själv!

Ha en go fredag!

Kram

Inlägget MIN HUDVÅRDSRUTIN! dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *