SNABB GOD PAJ TILL MÅNGA!

Varför är det så att när jag väl får till en trevlig rätt så glömmer jag att fota den? Jag lägger ut på story men glömmer helt att jag behöver bilder till bloggen också. Jaja, ber om ursäkt för det fattiga bildspråket här…Den handlar iallafall om denna pajen!🙈 Idag var vi ett helt gäng här hemma som skulle äta lunch och jag tycker ofta att det kan vara klurigt att få till bra mängd som är mättande men ändå lätt och god. Denna vegopaj är helt perfekt!

Gör vanligt pajskal och förgrädda typ 15 min på 225 grader. Under tiden blanda ihop 6 ägg med 2dl matlagningsgrädde. Smula ner en grönsaksbuljong, 2 pkt fetaost, salt och peppar. Bryt ner typ 150g babyspenat och hacka ner en gullök i önskad storlek.

Häll på blandningen i det gräddade skalet, dela massor av tomater och tryck ned i pajen, toppa med riven ost och parmesan👌🏻

Den är klar när stanningen stannar, så skaka lite och se om täcket är stilla. Servera med en god sallad med solroskärnor, sallad, ångad broccoli och päronbitar. Idag hade vi en nybakad baugette till också, supergott!

Inlägget SNABB GOD PAJ TILL MÅNGA! dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *