T-SHIRTSDJUNGELN

Jag tror inte att det finns något snyggare och enklare än jeans och en snygg vit t-shirt, men det är inte lika enkelt att hitta den perfekta t-shirten. Vi har nog alla köpt tråkiga toppar som tappar form och struktur efter bara ett par tvättar. Jag har ett par SUPERTIPS(!) på riktigt bra t-shirts som jag haft i många år… and still going strong!

Den första! Filippa-k en ständigt återkommande favorit som är både hållbar och snygga när det kommer till basplagg! Jag brukar ta en storlek större för att jag vill ha lite löst och sen drar de alltid ihop sig lite i tvätten. Denna modell är min absoluta favorit och jag har den i många färger! (Adlink)

Sen har jag kanske det märkligaste tipset men också sjukt bra alternativ och billigt! Den finns i grå, svart och vit… jag bunkrar dessa när jag vill ha snygga t-shirts som ungarna kan slabba ner utan att det känns onödigt. Nämligen dessa, (Adlink) och ja det är maternity och jag hittade dom när jag var gravid men är lika bra nu i passform!Och sist en urbra svart t-shirt som aldrig tappat färgen trots tusen tvättar! Ibland undrar jag om jag fick ett exemplar utöver det vanliga, men har bara en så kan inte heller jämföra. Men med tanke på priset (!!) så är det ändå värt det! Här hittar du den (Adlink).

Inlägget T-SHIRTSDJUNGELN dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *