SKIRA GARDINER

Inlägget innehåller reklamlänkar

I vårt vardagsrum har vi ett väldigt stort fönster, det täcker nästan hela kortsidan av huset och är ett sånt där lågt klassiskt 50-tals fönster. Jag älskar ljuset och storleken MEN det är sjukt svårt att inreda så stora fönster. Det är där mycket av min tankeverksamhet är just nu.. HUR ska jag få till det?!

Men en sak som vi verkligen fått till och dessutom adderat är gardinlängder, jag tror faktiskt att detta är DOM bästa på marknaden till bra pris och utan att behöva sy upp. Dom är skira, tunna och släpper igenom ljus perfekt och är dessutom extra breda. Så när fingerkrokarna fästs så drar de inte ihop sig lika mycket som en enkel längd gör. På vår kortsida har vi totalt tre dubbellängder, två på vardagsrumsdelen och en på köksdelen. Gardinerna kommer från Mimou! Du hittar modell och den färg vi har här! När du beställer gardinerna så ingår av 4-fingerkrokar som du kan fästa i veckbandet som redan är påsytt. Så du köper bara skena (denna har vi med fästen i taket) från IKEA samt dessa ringar (obs! Du behöver bara använda de med små hjul på om du ska fästa med 4-fingerkrokar!).

Inlägget SKIRA GARDINER dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *