BRA SMINK TILL BRA PRIS!

Inlägget innehåller reklamlänkar

God morgon på er!

Nu sitter jag som bäst med min avokadoknäcke och andra kopp kaffe för dagen och skjuter lite. Ture sover (så dags nu!) och natten har varit helt okej, bättre än de senaste iaf!

Jag vet att det är många småbarnsföräldrar som följer mig här och eftersom vi är trötta titt som tätt och har det lite skralt i kassan tänkte jag tipsa om några sminkfavoriter som är kanon till bra pris!

Detta är produkter jag använt i flera år och som jag upptäckte av en slump men aldrig kommer överge som det känns. Jag gillar när produkter är bra men inte behöver vara svindyra! Jag lägger hellre mer pang på hudvården än sminket om jag måste välja!

Innan jag går på med sminket har jag såklart gjort rent huden innan, du kan läsa ett inlägg om det här! Så here we go, detta använder jag som daglig bas, få men så bra produkter.Jag använder ALLTID en primer i ansiktet innan foundation, den jämnar ut och gör att sminket sitter så mycket bättre. Och denna, med handen på hjärtat, ÄR DEN BÄSTA jag testat! Ni vet ju att jag älskar att pröva nya produkter men inom kategorin primer så slår ingen denna på fingrarna (än). Du hittar den här och dessutom till bra pris!Efter primer är det foundation som gäller, jag vill ha en lätt som inte känns kladdig, lätt att applicera och som jämnar ut utan att bli för tung samt håller hela dagen! Här är svaret!Under vintern använder jag nr 00 men jag har även 1.5 och 3.0 som jag blandar ihop efter säsong och hudens ton. Perfekt, då en nyans sällan är klockrent. Med själva pipen på tuben klickar jag ut små prickar i hela ansiktet och drar runt med TVÅ borstar, en liten runt ögon och näsveck och en halvstor borste för hela ansiktet.Sen tar jag Lumenés flytande rouge, kanske nytt för mig men wow- love it! Duttar ett par prickar på varje kind och använder den samma typ av borste som till foundation. Den här rougen blir liksom lite extra piffig!Sist ett lätt färglöst puder som fixerar, och då tar jag en puderborste och duttar av denna puderkaka som bara mattar lätt lätt och samtidigt behåller lite glow.Hoppas detta gav lite tips och inspiration inför den nalkande våren!

Kram 🤗

Inlägget BRA SMINK TILL BRA PRIS! dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *