SOMMARLEMONAD

Igår hade vi sommarfeelings och testade därför att göra en jordgubbslemonad som vi tänker ha till midsommar!

Johan har lite bartenderskills så han fick mixtra med smakerna. Detta behöver du!

  • Jordgubbar
  • Lime
  • Socker
  • Mynta
  • Önskad utfyllning Sprite, flädersaft eller soda.

Gör en sockerlag, 50/50 vatten och socker, koka upp. Samtidigt gör du typ samma blandning som den desserten jag delade för ett tag sen. Skär jordgubbar, häll över 1/2 dl socker och saft från tre lime samt limeskalet. Hacka mynta eller basilika och lägg i. Låt blandningen stå minst 45 min. Dosera sedan blandningen med sockerlag och önskad utfyllnadsdryck. (Vi hade jordgubbssmaksatt mineralvatten) tills du får den smak du vill ha. Ställ i kyl, dekorera och servera kall!

Inlägget SOMMARLEMONAD dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *