ett lugnare badrum


Badrummet före

Jag har blivit med symaskin! Jag fick ett ”presentkort” i 30-årspresent och nu har jag fått hem den också – en begagnad Husqvarna 2000 från Mölndals symaskiner. Det första jag sydde var gardiner till våra snedfönster, och tygstycken att hänga på vår möbel i badrummet. Blev för stressad av att se allt plåttrigt som knökade på hyllorna. Scrolla ner för att se resultatet!


Badrummet efter

Såhär blev det alltså! Tyget är en secondhandgardin som jag bara klippte på mitten och i rätt längd, och sicksackade alla råa kanter. Slog i några spikar och band upp med natursnöre. Ett mycket lugnare intryck när jag gömde undan alla smågrejer. Tyget kan kanske ha fördel av att strykas lite? haha. Eller så får det vara charmigt skrynkligt och så löser kanske ångan från duschen det där!

Inlägget ett lugnare badrum dök först upp på Johanna Montell.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *