DAGS ATT VÄCKA BLOGGEN IGEN EFTER SOMMAREN!

Här har det verkligen varit semester! Bloggen har i princip varit vilande hela sommaren, väldigt skönt faktiskt. Men nu har vi knallat in i september och vi har fått vårt hus! Så det är hög tid att sparka igång här igen!

Vi älskar detta huset så mycket och jag är evighet tacksam till oss själva att vi våga, köpte huset utan att sett det live för att känslan var 100% direkt!

Här inne på bloggen kommer jag att dela lite mer kring vad som händer, både kring val, med -och motgång men mest bara massa inspo!

På måndag drar renoveringen invändigt igång och jag är både peppad och stressad, men mest bara förväntansfull. Vill helst dra med trollspöt och flytta in direkt. Åhh peppen!!!

Detta är ett hus med mycket själ, det känner man bara av att öppna grinden. När man kliver in i hallen så möts man Verkligen av en varm känslan, en hemmakänsla som är svår att beskriva.

Huset är väldigt maffigt, ett stort redigt hus. Pelarna vid ingången är rejäla doningar som ihop med det otroliga kejsarträdet och den bruna dörren gör hela entrén! Och löven håller dig typ i handen hela vägen upp till dörren. Lummigheten är svårslagen.

Vår trädgård är fylld med växter och träd jag bara drömt om…. för att nämna några. Äppelträd, päronträd, plommonträd, valnötsträd, kastanj, syren, guldregn, fikon, persika, vindruvor, schersmin, pioner, rosor, lavendel och ja mycket mer!!

Det var en lite inledning till allt som nu komma skall! Vi kommer kicka igång hantverkarna och däremellan planerar vi, påtar i trädgården och försöker landa i alla hörliga val! Häng med!

Inlägget DAGS ATT VÄCKA BLOGGEN IGEN EFTER SOMMAREN! dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *