ÅNGEST, BESLUT OCH VAL

Jag brukar säga att jag aldrig får ångest, typ aldrig! Men det som verkligen får mig att känna ångest är just det vi befinner oss i just nu.

Ni som följt med sen vi sålde huset i Sthlm vet hur dåligt jag mådde under den processen, stora förändringar är helt enkelt inte min cup of tea! Jag är rädd för förändringar, pedant och är känslostyrd, den kombon blir är inte helt oproblematisk emellanåt. Ändå utsätter jag mig för allt detta. Varför? För jag vet att vår dröm om att leva, bo och låta våra barn växa upp här kommer vara värt allt.

Idag har varit en jobbig dag.. sååå många beslut och jag vill verkligen känna att vi tänkt på allt vi kan tänka på. Idag fick vi göra detta med varsitt snorig Det handlar inte om ett eluttag hamnar fel eller bli och gnälligt barn på armen. Det handlar inte om ett uttag hamnar fel eller blir för lite, utan om flödet. Rörelsemönstret för hur vi tror att vi kommer att använda oss av olika saker.

Det kanske är lättare att fatta alla beslut om man har obegränsad budget? För vår del handlar det om att göra smarta val, benchmarka produkter och hitta en bra grejer både för ögat och plånkan. Det är inte alltid så lätt. Allt handlar om prioriteringar och vart man vill lägga mest pengar. Kostnaderna kring en renovering är en stor stressfaktor gör mig, och som säkert alla vet – det blir alltid dyrare än man tror och det tar alltid längre tid än man tror!

Johan är mitt lugn, det räcker med att han kramar mig och säger ”det kommer bli bra” så släpper klumparna i halsen en efter en. Jag vet att han har koll och har rätt. Och vi garvar mycket med varandra i allt detta, vi har också kul!

Nu hoppas jag att Iris snart är frisk nog att få på föris (inget fel på energin isf) så hon får den stimulans hon behöver på dagarna och att dagens topp nu bara går neråt.

God natt💫

Inlägget ÅNGEST, BESLUT OCH VAL dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *