VÅRT SOVRUM

Det är så roligt att ni hänger med så skrivit på story! Och det är verkligen otroligt vilken respons jag får på våra färgval, det rasar in frågor om färgkoder och färgval- kul tycker jag!

När det kommer till vårt sovrum så tror jag att vi ändrade oss typ 10 ggr. Från ljust till mörkt och tillbaka för att landa någonstans mittemellan. Vårt gamla sovrum i Sthlm hade vi väldigt mörkt, alltså vi snackar 7000-N. Den heter Åska och är bland de allra mörkaste kulörerna i Beckers färgkarta. Vi älskade den, men denna gången vill vi ha lite mjukare och lite ljusare.

Vårt gamla sovrum 🖤

Så med det sagt provmålade vi fyra olika kulörer från Beckers färgkarta, Klipphäll, Natursten, Fågelbo och Dromedar. Och som jag alltid säger- PROVMÅLA! Färger ter sig så olika beroende på ljuset, väderstreck, tid på dygnet osv.

Alla ovannämnda färger är SÅ fina men den skulle passa med vårt sovrums förutsättningar. Klipphäll blev för röd, Natursten blev för kall, Fågelbo för mörk men BINGO på Dromedar!! Så färgen heter alltså Dromedar 535 och vi har valt att måla den med Beckers Mood velvet color i ultramatt. Finishen blir så fin!

Dromedar 535

Denna gången tänker vi oss nog en sänggavel, men hör behöver jag tips från er! Söker något enkelt och inte för hög.. tipsa mig!

I övrigt blir det en mindre walk-in, en egen toalett med liten dusch och ett sovrum som blev mycket större än vad vi trodde. Det kommer bli så bra! I vårt sovrum velar vi mest kring om vi ska ha heltäckande matta i vår lilla WiC eller om vi ska fylla på med fiskbensparkett även där. Ja nu hör ju, angenäma bekymmer ✌🏻

Inlägget VÅRT SOVRUM dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *