TURES RUM

Det börjar så smått blir färdigmålat på övervåningen, alla rum har fått färg och det sista i hallen målas i detta nu.

Som ni sett har vi valt väldigt jordnära och lite varma toner på hela övervåningen, en skala som jag är väldigt nöjd med. Jag har ju alltid dragit mig för de varma och alltid kört på neutralt brutna kulörer men detta känns helt rätt.

Sist ut var den här lille gullungens rum! Det var ungefär lika svårt som i alla andra rum, haha! Eftersom Tures rum är rakt fram när man kommer upp från trappen så ville vi att den färgen skulle vara lite diskret men med liten touch av grönt i. Jag älskade den färgen vi hade i Iris tidigare rum (Emalj från Beckers) men den blev alldeles för kall i Tures rum.

Säv 555 från Beckers

Så landade vi tillslut i Säv, en beigeaktig färg med lätt brytning av grön ton. Jag tycker den är SÅ fin och passar perfekt k hans rum med ljusinsläppet. Det är alltid svårt att visa färger både från färgkartan som ovan och i egna bilder.

Planerna i Tures rum är i övrigt väldigt oklara, jag har inte planerat något alls när det kommer till möbler och inredning. Men det får växa fram, man kan inte ha exakt allt planerat innan. Jag känner att Iris rum kommer vara prio att få iordning. Hon är så pass stor att hon behöver få bo in sig och hänga i sitt rum mer än Ture har behov för just nu.

Allt för nu!

Matilda

Inlägget TURES RUM dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *