FÄRGVAL I KÖK OCH VARDAGSRUM

Hej på er! Jag märker att min regelbundenhet här går sådär, jag har helt enkelt för mycket att göra! Men det är så vansinnigt kul att ni hänger med i renoveringen, är aktiva och efterfrågar inlägg om olika val, färger och tillvägagångssätt.

Sååå nu till något som jag får oändligt många frågor om, nämligen val av kulör till vardagsrum och kök! Som ni sett på storys är nu alla väggar i hela huset målade(!!) och just i ovannämnd yta har jag fått absolut flest frågor.

Vi har alltså provmålat oändligt många färger av grå, beige och greige här nere. Den får inte bli för grön och inte för kall, inte för röd och inte för varm. En utmaning när man ska ha samma kulör på flera väggar i olika väderstreck!

Men tillslut så hittade vi den! Färgen vi tillslut valde heter Snäckskal 569 från Beckers färg och är precis i den ton som vi ville åstadkomma. Som vanligt påpekar jag en extra gång hur viktigt provmålning är!

Nu inväntar vi golvläggning här nere för att komma vidare med resten! Jag vill (MÅSTE) in i huset till jul!!

Inlägget FÄRGVAL I KÖK OCH VARDAGSRUM dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *