loom knitting: babystrumpor

Jag har tagit mig an ett nytt hantverk! Loom knitting, eller påtning på svenska, görs på en ring med piggar och med en speciell påtnål. hittade denna ring på marketplace och garnet är också gammalt seocndhandfynd. Har tröttnat lite på att virka och att börja sticka känns som ett för stort projekt just nu, så detta kändes som ett bra mellanting! Om ni följt mig ett tag har ni sett att jag virkat bebistofflor till alla barn som dykt upp i bekantskapskretsen. Men nu när en kompis väntar barn får det bli påtade strumpor istället.

Att ta sig an ett nytt hantverk är ju dock inte alltid helt lätt, och alltså, det här med hur stora (eller små) saker blir beroende på garn och stygn osv… Djungel! Haha, vad tror ni, kan en nyfödd få ner sina små fötter i dessa? Tycker dom ser alldeles för små ut, men bebisar är väl i regel rätt små va :))

Inlägget loom knitting: babystrumpor dök först upp på Johanna Montell.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *