EN SÖNDAG I SKOGEN

Eftersom golvet drar ut på tiden ytterligare finns det inte så mkt vi kan göra i huset och för att palla med motgångarna så försöker vi hitta på roliga härliga grejer. Idag åkte vi ut till skogen och njöt av tystnad och havets brus.

Det finns ju inget mer lugnade och njutbart för skallen än att få traska runt i skogen. Jag behöver det så mycket just nu. Johan som är mycket mer rationell i sitt sätt att tänka och agera kompenserar min totalt känslostyrda tillvaro. Försöker bli bättre på att inte måla fan på väggen men hamnar ändå lätt där.

Idag slängde vi ner några kex och kokade varm choklad. Så enkelt men så hög mysfaktor att mumsa på något bland stenar och hav.

Iris älskar det, springer runt och upptäcker skogen och havet. Ture sov en lång stund med havet som bakgrundsljud. Så härligt!

Hoppas ni haft en skön helg! Nu ska vi köpa mat och ladda för ny vecka med fortsatt Iris hemma pga snor.

Inlägget EN SÖNDAG I SKOGEN dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *