FISKGRATÄNGEN VI ÄLSKAR!

Alright!! Här kommer receptet!

Köp två rysta fiskblock. Vi brukar köpa ICA’s torsk, låt som tina och lägg i en ugnsfast form.

Jag gör en vit citronsås med bottenredning, dvs en klick smör, i med mjöl och full på med vätska tills den tjocknar (jag gör alltid på feeling så hsr inga mått på redningen). Jag brukar göra på 5 dk matlagningsgrädde och adderas 2-3 dl mjölk beroende på konsistens. I med en halv pressad citeon, finrivet skal från en hel, en fiskbuljong, salt och mycket citronpeppar. Ibland slänger jag även i dill. Närde är nöjd med såsen, häll över fisken o toppa med riven ost. Skjuts in i ugnen på 200 grader i typ 15-20 min.

Servera med kokt potatis och ärtor!

Inlägget FISKGRATÄNGEN VI ÄLSKAR! dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *