HELTÄCKANDE MATTOR

Då fortsätter jag vidare till val av heltäckande mattor nu när jag ändå är inne i skrivflowet!

Både jag och Johan älskar heltäckande mattor! I vårt förra hus hade vi det i vårt sovrum (även då från Golvabia) och vi älskade det, ger så hög mysfaktor och ombonad känsla. För att inte tala om hur härligt det är att sätta ner fossingarna på en skön matta på morgonen. Erfarenheten vi tog med oss därifrån var att vi denna gång skulle välja en matta med något kortare lugg. Framförallt för att vi gick mellan badrummet och sovrummet med lite blöta fötter och då snabbt trampade med luggen. Den reste sig såklart när vi dammsög upp den men en kortare skulle passa oss bättre.

Ambition, Taupe

Så vad har vi valt och tänkt denna gång? Vi var supernöjda med Golvabias produkter sist och har givetvis valt mattor från deras sortiment igen! I Iris rum ligger nu en varmgråbrun-isch heltäckande matta som ger rummet både värme och ombonad. Eftersom hennes rum är stort och avlångt kände vi en utmaning med vanlig matta och därför kändes heltäckande helt rätt här inne!

Modellen vi valt heter Ambition som är en väldigt mjuk och len matta med kort lugg. Vi valde faktiskt samma på vår walk-in del fast i annan färg även om de är snarlika varandra. I vårt rum färgen Sand och i Iris rum Taupe. Jag tänker att det är bra att välja en matta som är tacksam mot olika väggfärger för känner jag mig själv rätt kommer framförallt barnrummen byta färg lite då och då.

Det ska bli så kul att jobba fram inredningen här nu och sätta helheten. Vårt att göra kulörer och matta rättvis i ett tomt rum:)

Jag tycker själv är det är väldigt klurigt att välja färg på matta, så mitt tips är att låna hem en färgsnurra med mattorna för att testa sig fram, helt omöjligt att få en rättvisande bild på annat sätt. Lycka till!

Tack för att ni följer och hejar på!

Matilda

Inlägget HELTÄCKANDE MATTOR dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *