MIN STUND

Känner att den för lilla stunden för mig själv i badrummet är så viktig. Dagarna går i ett, to-do listan på saker som ska fixas fylls ständigt på o h få rader blir strukna. Vi har ingen stress eller bråttom, men jag skulle ljuga om jag låtsades som att det inte är skönt att beta av en ouppackad kartong eller måla lite plock till barnens rum.

Jag behöver inte så lång stund, men jag vill tända ett ljus, göra det lite mysigt kring morgonrutinen. När vårt vardagsliv drar igång om en vecka kommer jag förmodligen lufsa till föris som en zombie för att sen ta en kopp kaffe och landa uppe i badrummet. Älskar dessa små kvm!

Dessutom har jag nu äntligen köpt mig två vanliga bh:ar, dvs inte amningsbh! Jag har levt i amningsbh sen en tid innan Ture föddes och sedan inte pallat återgå till bygel. Nu åker amningsbh ut o h in kommer dessa fina mjuka, bygellösa skönheter!

Samtliga REA-fynd och jag blev så glad över att min stl fanns kvar.

Den lite längre spetstoppen blir mitt nya sovplats, den urtvättade gråa gamla bomullsbh utan form tackar för sig!

Nu önskar jag bara att Ture kan bara slagga vettigt på nätterna igen, så mkt snurrande, gnällande och skrik på nätterna så jag ser i kors!

Inlägget MIN STUND dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *