en secondhandoutfit

Att köpa plagg som en suktat efter ett tag känns så mycket bättre att inhandla secondhand än att direkt springa och nykonsumera! Det kanske tar en aning längre tid att hitta, men inte nog med att du gör både miljön och plånboken en tjänst – du kanske också hinner inse att plagget inte alls passar i din garderob, eller kommer på att du påverkats av trender och att det inte är din stil och slipper konsumera överhuvud taget.

Jag fick ett presentkort på Sellpy av brorsan i julklapp (perfekt för en som endast handlar secondhand va!) och vet ni vad – två av plaggen som stått på min lista ett tag hittade äntligen hem! Och trots att både en svart jeansjacka och en svart jeanskjol stått nedskrivna där i listan, var det inte förrän jag fick hem dem som jag insåg att de ju passar kanon att bära ihop som ett set. Polotoppen i nån typ av ribbad bomull var också med i beställningen. Total kostnad för hela outfiten? 140 kronor. Det är verkligen värt att spana secondhand efter plaggen man är ute efter, istället för att köpa nytt. På så många sätt!

Inlägget en secondhandoutfit dök först upp på Johanna Montell.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *