MIN HUDVÅRD OCH MITT SMINK

Inlägget innehåller annonslänkar

Jag får väldigt ofta frågor om vad jag använder i ansiktet, både hudvårdsprodukter men också smink. Så nu kommer en lååångt inlägg med vad jag använder just nu. Vi tar ett kik i badrumsskåpet!

De flesta av er vet att jag är ett Filorga-fan och varit det ganska länge. Testade produkterna första gången några månader efter Ture föddes och kände direkt att dessa passade mig. Jag ville börja boosta mig själv igen och känns mig fräsch och som en människa!

Så, om vi börjar med rengöring! Jag börjar alltid med att sminka av ögonen och jag är ganska ny användare av make up remover men oj vad bra den är, en pads till vardera ögon innan rengöring av resten av ansiktet! Och till resten av ansiktet har oftast denna foam, ett lätt skum som är en riktigt skön och bra rengöring. Masserar in ordentligt innan jag sköljer av med ljummet vatten.

Efter foam är det dags för ansiktsvatten, jag använder denna Micellar solution (och ett tips, på kvällen tar jag även en nu pad med oxygen-Peel, en micro-peeling som vätska men som verkligen känns SÅ fräsch på huden. Återfuktar, ger lyster och jämnar ut).

Nu är det dags för ögonkräm och här har jag många favoriter! Just nu använder jag en optim eyes på dagen och time-filler eyes på kvällen. Troligtvis den bästa kombon enligt mig!:) Den första jobbar på trötthet och mörka ringar, den andra mot ålderstecken och fina linjer.

Nu kommer vi till LIVETS PRODUKT! Nämligen NCEF-essence. Är det EN produkt jag tycker att man ska addera i sin rutin så är det denna. En hörliga essence med massa fukt, ger lyster och skyddar huden.

Därefter ger jag en fuktboost, inte minst under vinter men också sommaren när det blir mycket vad och huden är utsatt. Hydra-hyal, behövs endast ett par droppar till hela ansiktet och dekolletage. Och för dagkräm kör jag på lift structure just nu pga årstiden. Är NOLL torr i ansiktet, vilket jag i princip alltid annars varit vintertid.

Det var hudvårdsdelen, nu går vi över på smink. Jag börjar alltid med en primer, just nu gillar jag time-flash. Den är lätt och ger en bra dämpning av blanka partier. Tar en klick i handen och fördelar i hela ansiktet.

Jag har tidigare använt Lumene foundation men tyckte att den kändes lite för täckande nu så jag testade denna. En väldigt lätt och skön, lagom täckande! Har jag den ljusaste färgen nu och brukar blanda två nyanser under vår/sommar. Jag applicerar med denna borste.

Sedan tar jag liten dutt av flytande bronzer och lite dutt puder, båda från Lumene.

Min rough ÄLSKAR jag, och behöver köpa ny. Den jag använder och använt i många år är denna från Bobbi Brown. Och till brynen en ögonskugga som jag tycker är perfekt.

Sist brukar jag ta lite av Clarins instant lips som ger en naturligt liten piff av läpparna!

Några bonusprodukter, ett måste att testa en ansiktssheet 👉🏻 hydra-filler! Nattmasken som ger huden 8h sömn även om du inte får det. Min räddare! Och sist men inte minst scrub & detox, en ansiktsskrub som är värd allt!

Hoppas du gillade inlägget och hittar något du gillar!

Matilda

Inlägget MIN HUDVÅRD OCH MITT SMINK dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *