MATTBONANZA!

Nu är det väl ändå dags att visa våra måttbeställda mattor, har tänkte göra detta inlägg SÅ länge men har inte fått ihop tiden. Men ni verkar otroligt pepp på att veta vilka modeller och färger vi beställt från Golvabia.

För det första så är det ju vansinnigt smart, att man kan måttbeställa mattorna exakt så som man vill ha dom, det gör att inramningen verkligen blir PERFEKT!

Vi börjar vid matplatsen! Här är tanken att vi ska ha ett något större bord vilket vi också tog höjd för när vi måttade. Vi ville ha hela matplatsen på matta, även stolar. Här har vi modellen Auckland i färgen silver med sydd kant. Mattan känns väldigt tacksam för ju detta ändamål, kort lugg och lite yta som gör att mat som ramla ner inte trycks IN i mattan.

I Tures gulliga rum har vi en ljust beige magiskt mjuk matta. Modellen heter Avalon och färgen sand. Denna är så vansinnigt fin och obeskrivligt MJUK!! Så så mysig och perfekt i Tures rum som ger en väldigt fin värme. Luggen är ganska kort och lätt att hålla ren men ger ändå de där fina skiftningarna när man rör sig.

I vårt sovrum har vi DEN mjukaste mattan Golvabia har i sitt sortiment, och om Tures är len som sammet så att denna som att ha fötterna insvepta i bebishud (kan inte beskriva det bättre😂). Den heter Camelot och färgen Sand. Även om färgerna heter samma så skiljer sig nyansen från de olika modellerna, tänk på det!

Sist men inte minst, vår vardagsrum! Och detta är samma modell och samma färg som i Tures rum. Sååå nöjd! Går otroligt fint ihop med vår väggfärg och övriga detaljer. Det är alltså modellen Avalon i färgen sand.

Tänk på att låna hem prover innan du beställer, finns hos en mänga återförsäljare!!!

Inlägget MATTBONANZA! dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *