ett plagg in progress

Jag hade önskat att det var ett färdigt plagg som jag nu skulle visa upp, men så blev det inte. Istället får det bli ett exempel på när jag inte blir nöjd. En blommig blus med fel proportioner och detaljer som inte blev som jag tänkt. Jag får se det som plagg in progress! V-ringningen är sned och kragen var tänkt att sitta tätt runt halsen, men halsringningen blev för stor så kragen lägger sig ner istället.

Funderar på att vika in kragen fram och ta bort snörena, och klippa upp/lägga till tyg nertill för att kunna knyta den i midjan istället… Vad tror ni om det? Återstår att se om jag faktiskt tar tag i och gör om denna, eller hoppar på något nytt istället…

Inlägget ett plagg in progress dök först upp på Johanna Montell.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *